Apartment for sale in Eixample, Barcelona, Spain

£836,051 (€975,000)
Interested in this property? Call +44 330 098 6232 * or Request Details

* Calls to this number will be recorded for quality, compliance and training purposes.

Apartment for sale - 4 bedrooms

4 3

Property features

  • Parking, Terrace, Storage room

Property description

Situado el icónico barri de la Sagrada Familia, en una finca Regia de 1929 rehabilitada, ens encontramos con este fantástico Ático, totalment exterior molt soleado i lluminós de 141m construïts més dos terrasses de 65m orientada al nord i una altra de 112m orientada a sur. Aquest àtic s'ha concebut com a lloc on gaudir d'una alta qualitat de vida amb increïbles vistes a la Sagrada Família i a la ciutat de Barcelona. Està zona plena de petits comerços, cafès i terrasses que rebosan vida i moviment i que inviten a sentar-se i gaudir d'un aperitiu al sol.
Ens adentram a l'habitatge a través d'un distribuïdor que ens donem accés a les dependències de la casa. Un acogedor salón comedor que ens dóna accés a la terrassa orientada al nord, Junto a el nos encontramos con un amplio estudio/despacho también exterior que podríamos unificarlo con el salón comedor. Cuina independent amb sortida a la terrassa orientada a sur. Asseo de cortesia. La part de nit està distribuïda en 1 habitació doble en Suite amb bany complet, 1 habitació doble, amb sortida a terrassa, 1 habitació individual i un bany complet.
Las terrazas nos inviten durante el dia a descansar y relajarte al sol y al atardecer a unas inigualables puestas de sol dando paso al disfrute de cenas y veladas bajo las estrellas con la ciudad a tus pies.
En definitiva, una excel·lent qualitat de vida, inmejorables comunicacions i gran oferta de serveis, fan que la zona sea el lloc perfecte per a quiens desitgen establir la seva residència habitual al centre urbà.
El preu també inclou un 6,09% d'una vivenda a la mateixa finca ( 1-4,77 m2 + 480 m2 terrassa), i un trastero de 4,5 m2.
L'àtic disposa de dues places d'aparcament dobles d'uns 18,5 m2 cada una d'elles opcionals a la mateixa finca.
Más allá de la Dreta de l’Eixample, en la parte alta, junto a los distritos de Gràcia, Horta-Guinardó y Sant Martí, está el barrio de Sagrada Familia. Es tracta d'un espai dens que conserva una vena de passatges, molts dels quals son calles sense sortida, amb cases petites i tallers. Estos rincones son fruto del pasado industrial del barrio, que contrasta con la manera de vivir actual, que se caracteriza por la gran afluencia de turistas que van a visitar el Templo Expiatorio de la Sagrada Familia.

Property info

Arrange Viewing

For more information about this property, please contact
Baerz & Co South Europe, on +44 330 098 6232 * (local rate)

Contact Baerz & Co South Europe about this property

Enter details
    Morning (8am-noon)
    Afternoon (noon-5pm)
    Evening (5pm-9pm)
  1. Characters remaining: 500

By submitting this form, you accept our Terms of Use and Privacy Policy. When you click 'Send message''Request valuation', we will pass your personal data to the selected estate agents so that those agents can respond to your request for information or to arrange a viewing. valuation request.

Disclaimer

Property descriptions and related information displayed on this page, with the exclusion of Running Costs data, are marketing materials provided by Baerz & Co South Europe, and do not constitute property particulars. Please contact Baerz & Co South Europe for full details and further information. The Running Costs data displayed on this page are provided by PrimeLocation to give an indication of potential running costs based on various data sources. PrimeLocation does not warrant or accept any responsibility for the accuracy or completeness of the property descriptions, related information or Running Costs data provided here.